Trailcont on rakennettu 40 jalan konttiin ja se voidaan sijoittaa asiakkaan tontille.


Trailcont-tuotevalikoima räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Valikoima voi käsittää 600 – 700 eri tuotenimikettä.

Trailcont — miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä

Trailcont varaosien miehittämätön myymälä/itsepalveluvarasto palvelee asiakkaan varaosatarpeita:

  • luotettavasti 24/7 ympäri vuoden
  • räätälöidyllä varaosavalikoimalla
  • itsenäisesti, asiakkaan ei tarvitse huolehtia varaston ylläpidosta
  • RFID- ja muu teknologia tekevät käytöstä erittäin helppoa, joustavaa ja tehokasta
  • asiakas voi vapauttaa omia pääoma- ja henkilöstöresursseja ydintoimintaansa

Kuljetuskaluston käyttöasteen kasvattaminen on noussut entistä tärkeämmäksi kilpailutekijäksi toimialalla. Trailcont–itsepalvelumyymälät nostavat kuljetusliikkeiden kaluston varaosien saatavuuden uudelle tasolle; toimintamalli mahdollistaa korjaamoille ja yrityksille heidän tarvitsemiensa varaosien noutamisen myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Kuljetuskalusto saadaan nopeammin korjatuksi, seisonta-ajat lyhenevät ja kilpailukyky paranee.

Trailcontin kehitystyö lähti käyntiin, kun asiakkailta saatiin selkeätä palautetta siitä, että heidän yllättäviin varaosatarpeisiin pitäisi voida reagoida nopeammin, palvelun pitäisi olla lähempänä asiakasta ja palvelun pitäisi olla käytettävissä myös normaalien päivätyöaikojen ulkopuolella.

Trailcont–itsepalvelumyymälät rakennetaan pääsääntöisesti 40 jalan kontteihin, jotka sijoitetaan lähelle asiakkaita. Konttiin pääsee sisään sähköisillä, nimetyillä kulkukorteilla. Asiakkaalla on käytössään ohjelmisto, jolla hän voi ennalta varmistaa tuotteen saatavuuden Trailcontista. Myymälässä asiakas noutaa hyllyistä haluamansa tuotteet ja hyväksyy nämä noudetuiksi ennen poistumistaan myymälästä. Kontin RFID-automatiikka osaa lukea, mitkä tuotteet asiakas on poiminut mukaansa, joten erillistä viivakoodien lukemista ei tarvita. Sähköpostitse asiakas saa tilaus- ja toimitusvahvistuksen. Samoin laskutus ja Trailcont-itsepavelumyymälän tuotteiden täydennykset on automatisoitu. Kun Trailcontin tuotevalikoima on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa, varasto täydentyy päivittäin nimenomaan asiakkaan tarvitsemilla tuotteilla.

Katso video