Maailma muuttuu koko ajan ja me sen mukana. Elämme kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla jo huomenna. Mikäli olet kiinnostunut raskaasta kalustosta ja haluat työskennellä sen parissa, voi meiltä löytyä Sinulle sopiva työpaikka. Lähetä avoin hakemus ja kerro mitä osaat, niin olet mukana tulevaisuuden valinnoissa.

Luonnollisesti käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Toimintamme kasvaessa haemme

Varaosamyyjää

Turun toimipisteeseemme.

Tulet olemaan osana ammattitaitoista tiimiämme. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja asiakaspalveluasennetta, alan teknistä osaamista sekä oma-aloitteisuutta ja ahkeraa työotetta. Olet mahdollisesti jo raskaan kaluston varaosien, varusteiden ja tarvikkeiden rautainen ammattilainen.
Tarjoamme mielenkiintoisen työn, alan tunnetut tuotemerkit, mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden olla kehittämässä yritystämme ja itseäsi raskaan kaluston ammattilaisena.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 19.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.maki@trailcon.fi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arkisin kello 15-16 Jussi Mäeltä, puh. 050 385 5230.