Maailma muuttuu koko ajan ja me sen mukana. Elämme kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla jo huomenna. Mikäli olet kiinnostunut raskaasta kalustosta ja haluat työskennellä sen parissa, voi meiltä löytyä Sinulle sopiva työpaikka. Lähetä avoin hakemus ja kerro mitä osaat, niin olet mukana tulevaisuuden valinnoissa.

Luonnollisesti käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

TUOTEHALLINTAPÄÄLLIKKÖ

Monipuolisessa roolissa pääset panoksellasi rakentamaan suomalaista menestystarinaa. Teemme työmme suurella sydämellä, sammumattomalla palveluhalukkuudella ja innolla. Sinun roolisi on huolehtia siitä, että jatkossakin meiltä saa alan tärkeimmät tuotteet ja merkittävimmät tuotemerkit.

Haluatko mahdollisuuden toimia vara-osaliiketoiminnan laaja-alaisena ammattilaisena? Tässä tehtävässä pääset osaltasi tukemaan Trailcon Oy:n liiketoimintaa sekä tekemään ostamisesta ja myymisestä helpompaa, kustannustehokkaampaa ja nopeampaa.

Trailconilla on pitkäaikaiset ja hyvät suhteet sekä kotimaisiin että ulkomaisiin tavarantoimittajiin. Hyvien ja luotettavien tavarantoimittajien kautta voimme tarjota tuotevalikoiman, joka hakee vertaistaan. Kartoitamme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia täydentää ja laajentaa tuotevalikoimaamme niin, että kaikki alan tärkeimmät tuotteet ja merkittävimmät tuotemerkit löytyvät valikoimastamme oikea-aikaisesti. Tehtävässäsi huolehdit tuotevalikoiman kehittämisestä ja ajantasaisuudesta sekä logistiikasta ja varastonhallinnasta. Vastaat kolmen hengen Tuotehallinta –yksiköstä ja haluat toiminnallasi mahdollistaa tiimisi jäsenten menestymisen työssään ja inspiroida heitä vieläkin parempiin tuloksiin. Tehtävä on menestyksemme kannalta kriittinen, joten kuulut luonnollisesti johtoryhmään.

Toimipisteesi sijaitsee Espoon pääkonttorissa, mutta työhösi sisältyy myös ajoittain matkustamista vieraillessasi myymälöissä ja messuilla. Lisätietoja tehtävästä antaa AP Kivinen, p. 050 564 6606. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 15.10.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-14550.

Lue lisää

Haemme Vantaan toimipisteeseemme

VARAOSAMYYJÄÄ

Olet raskaan kaluston varaosien, varusteiden ja tarvikkeiden rautainen ammattilainen. Sinulla on vankkaa kokemusta esimerkiksi raskaan kaluston asennustyöstä tai varaosamyynnistä. Tulet olemaan osana ammattitaitoista tiimiämme. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä ahkeraa työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, alan tunnetut tuotemerkit, mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden olla kehittämässä yritystämme ja itseäsi raskaan kaluston ammattilaisena.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 23.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.maki@trailcon.fi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Jussi Mäeltä sähköpostitse tai puhelimitse arkisin kello 14-16 puh. 050 385 5230.