Maailma muuttuu koko ajan ja me sen mukana. Elämme kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla jo huomenna. Mikäli olet kiinnostunut raskaasta kalustosta ja haluat työskennellä sen parissa, voi meiltä löytyä Sinulle sopiva työpaikka. Lähetä avoin hakemus ja kerro mitä osaat, niin olet mukana tulevaisuuden valinnoissa.

Luonnollisesti käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

RASKAAN KALUSTON VARAOSA-ALAN AMMATTILAINEN OULUUN

Trailcon Oy on raskaan kaluston varaosien ja lisävarusteiden asiantuntija. Laaja myymäläketjumme palvelee korjaamoja, kuljetusyrittäjiä ja -liikkeitä, sekä valmistajia kautta maan.

Haemme Oulun toimipisteeseemme

VARAOSAMYYJÄÄ

Olet raskaan kaluston varaosien, varusteiden ja tarvikkeiden rautainen ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Sinulla on kokemusta esimerkiksi raskaan kaluston asennustyöstä tai varaosamyynnistä. Tulet olemaan osana ammattitaitoista tiimiämme. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä ahkeraa työotetta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, alan tunnetut tuotemerkit, mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden olla kehittämässä yritystämme ja itseäsi raskaan kaluston ammattilaisena.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 15.3.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen henri.tarvainen@trailcon.fi. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jatkuvasti, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Henri Tarvainen, henri.tarvainen@trailcon.fi puh. 050 385 5247.