Maailma muuttuu koko ajan ja me sen mukana. Elämme kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla jo huomenna. Mikäli olet kiinnostunut raskaasta kalustosta ja haluat työskennellä sen parissa, voi meiltä löytyä Sinulle sopiva työpaikka. Lähetä avoin hakemus ja kerro mitä osaat, niin olet mukana tulevaisuuden valinnoissa.

Luonnollisesti käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Haemme Vantaan toimipisteeseemme

VARAOSAMYYJÄÄ

Olet raskaan kaluston varaosien, varusteiden ja tarvikkeiden rautainen ammattilainen. Sinulla on vankkaa kokemusta esimerkiksi raskaan kaluston asennustyöstä tai varaosamyynnistä. Tulet olemaan osana ammattitaitoista tiimiämme. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä ahkeraa työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, alan tunnetut tuotemerkit, mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden olla kehittämässä yritystämme ja itseäsi raskaan kaluston ammattilaisena.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 23.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.maki@trailcon.fi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Jussi Mäeltä sähköpostitse tai puhelimitse arkisin kello 14-16 puh. 050 385 5230.