Konton öljynkeräysaltaan saa pakattua pieneen tilaan

  Konto-öljynimeytyspakkaus sisältää öljynkeräysaltaan, lapion, ämpärin ja suojalasit

  Kätevässä kokoontaitettavassa öljynkeräysaltaassa on ylösnostettavat reunat

  Patentoitu, kotimainen luonnontuote öljyn imeytykseen ja vahinkojen torjuntaan

  Konto-öljynimeytystuotteiden pääraaka-aine on pintaturve. Konto-tuotteet valmistetaan Suomessa.

  Öljynimetyshuovalla on erinomainen imukyky (15-20 kertaa kuivapaino). Huopa imee öljyä ja muitakin öljypohjaisia nesteitä. Imeytyshuopa kelluu hyvin vedessä, toimii asvaltilla ja on helppo käsitellä. Huopa toimii hyvin esimerkiksi pohjavesialueilla työskenneltäessä.

  Öljynimeytyspakkaus on kätevä työväline öljyvahingon varalta. Pakkaus täyttää nykyajan vaatimukset esimerkiksi julkisten maanrakennushankkeiden ja palavien nesteiden kuljetusten osalta. Julkisissa maanrakennushankkeissa ohjeistetaan öljynimeytystuotteiden käyttö koneissa. Palavien nesteiden kuljetuksessa noudatetaan laissa määriteltyjä ADR-suosituksia.

  Ajoneuvopakkauksessa olevat huovat imevät 16 litraa öljyä ja itse pakkaus muodostaa ”pressuastian”, joten suurempikin öljyvuoto saadaan napattua. Ajoneuvopakkaus on helppo ottaa koneeseen mukaan ja vastaa vaatimuksia julkisissa maanrakennusurakoissa.

  ADR-pakkaus (VAK-pakkaus), on luokan 3 (palavat nesteet) kuljetuksissa käytettävä lisävarustepakkaus. Pakkauksessa on tarvittavat lisävarusteet kätevästi samassa nipussa, jolloin tarkastettaessa öljynimeytyslisävarusteet on nopeasti esiteltävissä.