Magneettitelineen ansiosta kiinnitys/irrotus on helppoa. Käännettävän linssin avulla näet tien aina optimaalisesti, kiinnititpä laitteen sitten tuulilasiin tai kojelautaan. Voit myös tallentaa videokuvaa manuaalisesti yhdestä painikkeesta. Mukana toimitetaan 8 Gt:n microSD™-kortti.

  Garmin langaton BC™ 30 -peruutuskamera

  Peruutuskameran kuva välittyy yhteensopivaan navigaattorin aina kun peruutusvaihde kytketään päälle. Asennus on nopeaa ja vaivatonta. Hyödynnä olemassa oleva nüvi tai dēzl -navigaattorisi parhaalla mahdollisella tavalla!

  dēzlCam™ LMT -navigaattori

  Uusi raskaan kaluston käyttöön suunniteltu navigaattori, dēzlCam LMT ja sen sisäinen kojelautakamera kuvaa ja tallentaa HD-videokuvaa automaattisesti. Laite käynnistyy kun lähdetään ajamaan ja alkaa kuvata HD-videota heti.

  Mahdollisessa törmäystilanteessa tapahtumatunnistin (G-Sensor) tallentaa videokuvan automaattisesti. Valinnaisten GPS-päällekkäistietojen avulla voit kirjata tapahtumapaikan sijainnin, ajonopeuden, päiväyksen ja kellonajan tarkasti. Automaattisen videotallennuksen lisäksi tämä 6" näytöllä varustettu navigaattori (TRC-lyhytnumero 84481) sisältää ensiluokkaiset navigointiominaisuudet.  • Yksityiskohtaiset Euroopan kartat sekä maksuttomat elinikäiset kartta- ja liikennepäivitykset
  • Garmin Traffic Live -ruuhkatieto SmartphoneLink:n kautta — siellä missä tarvitset!
  • Kuorma-auton koon ja painon perusteella mukautettu reititys
  • Varoitukset tieolosuhteista (siltojen korkeudet, painorajoitukset, jyrkät mutkat/mäet)
  • Toimii Garminin langattoman BC™ 30 -peruutuskameran kanssa*

  *Ei kuulu dēzlCam™ LMT toimitussisältöön, myydään erikseen.