Trailcon Oy:llä on 8 myymälää eri puolilla Suomea ja tuotevalikoima kattaa yli 80 000 tuotetta. Asiakkaina toimivat merkkiliikkeet, raskaan kaluston korjaamot ja varaosaliikkeet, kuljetusliikkeet, yksittäiset autoilijat, linja-autoyhtiöt, kone- ja maatalousyrittäjät sekä kevytperävaunuasiakkaat.

Trailcon Oy on BPW Kraatz Oy:n sisaryritys ja kuuluu euroopanlaajuiseen varaosaliikeketjuun.

Mikä Trailcon on?

Vähittäiskauppatoiminta alkoi v. 1996, kun BPW Kraatz Oy osti ensimmäisen raskaan kaluston varaosaliikkeen. Tämän jälkeen liikkeitä ostettiin lisää. Tunnetuimpia näistä olivat Polar-Osa, Cooler-Auto, Lakeuden Varaosa, Hyötyvaraosat, Varaosacenter ja Trailer-Varuste. Vuonna 1999 nämä ostetut myymälät yhdistettiin saman katon alle ja näin syntyi Trailcon Oy. Toimintaa selkeytettiin keväällä 2010, jolloin emoyhtiö BPW Kraatz Oy päätti keskittyä pelkästään ensiasennukseen eli perävaunuvalmistajiin ja Trailcon Oy:n vastuulle siirtyi koko Suomen jälkimarkkinat. Pitkään paikkakunnillaan toimineet varaosaliikkeet tarjoavat nyt Trailcon-ketjun "väreissä" laadukkaita raskaan kaluston varaosia ja tarvikkeita paikkakuntansa asiakkailleen yhdeksällä paikkakunnalla. Muun Suomen myynti hoidetaan Trailconin hallinnon ja jälleenmyyjien toimesta.

Parhaat tuotteet, asiantunteva palvelu

Hyvien ja luotettavien tavarantoimittajien kautta voimme tarjota tuotevalikoiman, joka hakee vertaistaan. Kaikki alan tunnetut tuotemerkit ovat valikoimissamme. Yli 80 000 tuotenimikettä — alan tärkeimmät tuotteet ja merkittävimmät tuotemerkit — saat kauttamme. Paikallisesti, juuri silloin kun Sinä niitä tarvitset! Tehokas ostotoiminta ja logistinen osaaminen takaavat myös kilpailukykyiset hinnat.