Onspot on tehokas, automaattinen liukueste

Onspot on yksinkertainen luistonhallintajärjestelmä, jonka voit kytkeä käyttöön käden käänteessä, kun tiet käyvät jäisiksi ja liukkaiksi. Saat paremman pidon liikkeelle lähdöissä ja lisää tehoa jarrutukseen. Painamalla painiketta ajoneuvon sisällä automaattinen lumiketjujärjestelmä aktivoituu ja pitää ajon turvallisena. Painiketta painettaessa, jonka voit tehdä enintään 50km/h nopeudessa, ketjupyörä laskeutuu alas ja asettaa ketjut vetopyörän alle lisäten pitoa huomattavasti.

Tuloksena on siis parempi ote tiestä jonka seurauksena ajaminenkin on turvallisempaa. Onspotia on helppo käyttää ja se voidaan aktivoida vain tarvittaessa. Onspotin avulla pysyt aikataulussa, ylläpidät hyvää yrityskuvaa ja lisäät turvallisuutta tien päällä. Sijoitus Onspotiin maksaa itsensä nopeasti takaisin, tehden Onspotista yhden parhaista sijoituksistasi.

Ja nyt sen saa myös linja- ja pakettiautoihin.
Valitse oikea Onspot ajoneuvoosi: Ilmoita ajoneuvon tiedot ja Onspt-valitsin kertoo parhaiten sopivan perusssarjan, mallikohtaiset kiinnikkeet ja autoon sopivat ketjupyöräsarjan (6-ketjuinen on perussarja). Onspot-valitsin


Onspot 3
Automaattinen lumiketjujärjestelmä


Onspot 4
Automaattinen lumiketjujärjestelmä