Tervetuloa valokaupoille myymälään! Hyviä Osram-tarjouksia valikoimamme ksenon- ja halogeenipolttimoista.

Lue lisää...

 

Uusi raskaan kaluston käyttöön suunniteltu navigaattori, dēzlCam LMT ja sen sisäinen kojelautakamera kuvaa ja tallentaa HD-videokuvaa automaattisesti. Laite käynnistyy kun lähdetään ajamaan ja alkaa kuvata HD-videota heti.

Lue lisää...

Trailcon on virallinen LANG-koristekapseleiden maahantuoja. LANG-koristekapselit valmistetaan Saksassa korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. LANG- tuotevalikoima kattaa koot 15/16/17,5/19,5” ja erityyppiset kiinnikkeet (jopa MB Sprinter & VW Crafter). Espoon Kiviruukissa kattava tukkuvarasto, mistä nopeat toimitukset koko Suomeen.

 

Saksassa toimiva Lang GmbH toimittaa alihankintana mm. ajoneuvoteollisuuteen (mm. BMW, Webasto, Spheros) tuotteita, jossa laatu ja toimivuus ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia. Materiaalivalinta ja tuotteen huoliteltu valmistus ovat erittäin korkealla tasolla. Lang-koristekapselit kestävät käytössä ja katseita vielä vuosienkin kuluttua. Made in Germany -kapselit ja -kiinnikkeet valmistetaan Saksassa.

 

Bosch-jälleenmyyjien hinnat on nyt laitettu kohdalleen! Trailcon on ollut virallinen BOSCH-maahantuoja jo vuosia. Olemme tarkastaneet BOSCH-tuotevalikoiman osalta teidän alennuksianne – laadun ei ole tarvitse olla kallista. Espoon Kiviruukissa on kattava tukkuvarasto, josta on nopeat toimitukset koko Suomeen.

BOSCH: luotettava, pitkäikäinen ja taloudellinen ammattilaisen valinta. Kalustoa ei ole varaa seisottaa vaan sen on tuotettava jatkuvasti ja luotettavasti. Valitse alkuperäinen ja korkealaatuinen BOSCH-varaosa ja pidä pyörät pyörimässä.

 

Brigaden uudella Backeye 360 -kamerajärjestelmällä saadaan kokonaiskuva ajoneuvon ympäristöstä, sillä järjestelmä eliminoi sokeat pisteet. Se on suunniteltu käytettäväksi hitailla nopeuksilla ja tarjoaa reaaliaikaisen näkymän ajoneuvon ympäristöstä yhdellä kuvalla.

Lue lisää...

 

Trailcon on täydentänyt tuotevalikoimaansa Onyxin ABS/EBS-antureilla, jotka on suunniteltu kuorma-autojen, perävaunujen ja linja-autojen lukkiutumattomille jarruille ja luistonestojärjestelmille.

Lue lisää...

 

Fontaine-vetopöytä on tehty kestämään. Korkealaatuiset materiaalit takaavat pitkän käyttöiän.

Fontaine-vetopöytiin on mahdollista valita tarpeen mukaan erilaisia kahvoja, joilla voi vaikuttaa käyttömukavuuteen. Saatavilla on myös paineilmakäyttöinen kytkentäjärjestelmä. Erilaiset asennusvaihtoehdot mahdollistavat Fontaine-vetopöydän asentamisen kaikkiin eurooppalaisiin kuorma-autojen alustoihin ja sopivuuden erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lataa esite...

 

Nyt on oikea aika tarkastaa toimiiko Onspot-laitteesi!

Varmista, että laite toimii oikein — ennen kuin tarvitset sitä todellisessa tilanteessa.

Lue lisää...

 

Kaikki yli 7,5 tonnia painavat hyötyajoneuvot on varustettava roiskesuojilla vaarallisen vesisumun rajoittamiseksi. EU 91/226 -direktiivi edellyttää, että 70 % vesisumusta jää roiskesuojan kautta tien pintaan. Sprayflex®-roiskesuoja vähentää tätä vesisumua jopa 77 %.

Lataa esite...

 

Uudet Varta Promotive EFB –akut on kehitetty erityisesti käyttökohteisiin, joissa vaaditaan erinomaista lataus- ja purkusyklien kestävyyttä.

Lue lisää...

 

BPW-tukijalka puoliperävaunuun on kestävä, tukeva ja helppokäyttöinen.

Lataa esite...

 

Uusi ja ainutlaatuinen perävaunukaluston hallintajärjestelmä, ITMS, on tietokanta, josta löytyy perävaunun kaikki tekninen tieto.

Lue lisää...